Velkommen!

Velkommen til martinlidegaard.dk!

Jeg arbejder for at gøre Danmark større i en verden, der vokser dag for dag. Gennem aktive bidrag i verdens brændpunkter. Gennem eksport af den danske samfundsmodel med grøn vækst og social stabilitet. Gennem et stærkt Europa og en stædig diplomatisk indsats for de værdier, som har gjort det danske folk til et af verdens lykkeligste: Tillid og tryghed, frihed og lighed, demokrati og menneskerettigheder. Fred.

Jeg arbejder også for et større og stærkere Danmark herhjemme. I disse år skæres der massivt på daginstitutioner, på skoler, på ungdomsuddannelser og på universiteter. Det er en helt forkert prioritering. Vi burde bruge langt flere ressourcer på vores børn og unge – og vi burde bruge dem bedre. Alle danskere har fortjent en god opvækst, uanset baggrund og postnummer.

Endelig kan og skal Danmark fortsætte med at gå i front med grøn vækst, der bygger på klimavenlig energi og en effektiv udnyttelse af vores ressource – både de menneskelige og de fysiske. Vores grønne satsning har allerede gjort Danmark større i verden, et eksempel til efterfølgelse for alle verdens vækstøkonomier. Det kan vi godt være stolte af – og bygge videre på.

Sagt med én sætning, vil jeg kæmpe for, at vi fortsætter den stolte danske tradition med at give et samfund videre til vores børn, der er mindst ligeså godt som det samfund, vi fik af vores forældre.

Du kan læse meget mere om mig og mine mærkesager på denne side.

God fornøjelse!