I Min Kampagne 2019

I 2015 lavede min kampagnegruppe en fantastisk valgkampagne! Det førte både til et mandat og til et af de bedste personlige valg i Radikale Venstre. Samtidig førte det til en lang række aktiviteter, fester og gode oplevelser for alle involverede. Det vil jeg gerne gentage – og gøre endnu bedre!

I 2015 lærte vi, at man ikke kan komme for tidligt i gang. Vi lærte også, at man skal kunne deltage på alle niveauer – fra donation af 100 kroner, over uddeling af pjecer eller opsætning af plakater en enkelt dag, til aktiv deltagelse på alle niveauer af kampagnen. Afgørende er, at man selv føler en glæde over at være med og får noget ud af det, både socialt, politisk og fagligt.

Så hvis du kan bakke op om mine politiske visioner, gerne vil hjælpe til med at sikre mit genvalg og selv få en oplevelse for livet, kan vi altid bruge et par ekstra hænder på kampagnen!

Allerede nu har jeg et fantastisk team af frivillige, der hjælper til med alt fra kommunikation, politikudvikling, sociale arrangementer, logistik, og hvad der ellers skal til for, at vi får et velsmurt kampagnemaskineri op at køre inden valget udskrives. Vi mødes foreløbigt cirka en gang i kvartalet. Så uanset hvor meget tid du har, hvad dine interesser er, og hvor erfaren du er med politik og kampagnearbejde, så kan vi helt sikkert finde en plads til dig!

Jeg er opstillet i Rudersdal i Nordsjællands Storkreds, men min kampagnegruppe spænder geografisk bredt. Så uanset om du bor i Nordsjælland eller København, kan vi bruge dig på holdet.

Hvis du gerne vil være med på kampagnen, eller hvis du bare gerne vil høre mere, så skriv eller ring til min kampagneleder Emil Moselund Østergaard
+45 61625970
emil.oestergaard@ft.dk

Du kan også støtte min kampagne økonomisk, enten via MobilePay eller bankoverførsel:

Bankoverførsel:
Reg. 9570
Kontonr. 11997783

Mobilepay
78992