Politik

Gør Danmark større i verden

Jeg arbejder for at gøre Danmark større i en verden, der vokser dag for dag. Gennem aktive danske bidrag i verdens brændpunkter. Gennem eksport af den danske samfundsmodel og danske produkter, ikke mindst indenfor grøn energi og social stabilitet. Gennem en stædig diplomatisk indsats for de værdier, som har gjort det danske folk til et af verdens lykkeligste: Tillid og tryghed, frihed og lighed, demokrati og menneskerettigheder. Fred.

Gør Danmark større herhjemme

Selvom vi lever i et af verdens bedste lande, kan meget gøres bedre. Jeg er især optaget af det stigende antal børn og unge, der har ondt i sjælen. Det kan godt være, at vi er et af verdens lykkeligste folk, men vi er også et af de lande, der spiser flest lykkepiller. Jeg så gerne, at vi kunne forebygge flere psykiske lidelser. Vi skal have mindre stress og større tillid på vores arbejdspladser og uddannelser, og vi bør kunne tilbyde en langt hurtigere og mere effektiv behandling. Især til børn og unge. Det er ulykkeligt for den enkelte og spild af menneskelige ressourcer, når unge ekskluderes fra vores arbejdsmarked på livstid.

Gør Danmark grønt

Hver eneste gang jeg er ude at rejse – og det er jeg tit – oplever jeg, hvor berømt den danske model for grøn vækst er. Ikke mindst inden for grøn energi og rent vand har vi stor erfaring og et enestående ry. Det har vi, fordi danske græsrødder, virksomheder og progressive politikere over mange årtier har bragt Danmark i front. Det forpligter – og det giver enorme muligheder. For indflydelse, for grøn eksport, for grønne arbejdspladser og for en verden, vi kan være bekendt over for vores børn og børnebørn. Derfor skal Danmark fortsat gå forrest i forhold til klima og miljø. Og derfor er det vigtigt, at du stemmer på et parti og en kandidat, der prioriterer området.

 

%d bloggers like this: